IN ALLE RUST VERGADEREN IN HET GROEN

Weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en akkers. De natuurlijke omgeving van Hotel Landgoed Ehzerwold spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, training, teambuilding, conferentie of presentatie een unieke belevenis. U geniet van de Achterhoekse gastvrijheid, in een inspirerende ambiance die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten.

Of u nu met een collega of een relatie wilt overleggen of een bijeenkomst voor 200 personen wilt organiseren; het kan allemaal op ons landgoed. Er staan 18 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal tot uw beschikking, allen voorzien van veel daglicht en met uitzicht op onze parktuinen.

In de zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dagvergadering of om een meerdaagse bijeenkomst; met onze vergaderarrangementen kunt u alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat.

Alle zalen zijn voorzien van veel daglicht, de ramen kunnen open, maar ook airco is aanwezig, telefoon en WIFI. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flip-over en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

Tevens is het mogelijk om uw vergadering of training te combineren met vele outdoor activiteiten zoals Boogschieten, Laser-kleiduif schieten, Workshop Graffiti, Solex rijden en nog veel meer. Hiervoor werken wij o.a. samen met Unieke Uitjes uit Laren. Het Landgoed heeft een aantal grote velden en bos voor deze activiteiten en bij slechter weer kan het binnen of in de hal van Unieke Uitjes.

Bekijk hier onze vergaderprijzen

Bekijk hier afmetingen & sfeerimpressie van de zalen

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in.