Auto rally's door de Achterhoek, verblijf bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Autoclubs

Geniet van de prachtige, kleurrijke omgeving van de Achterhoek. Heerlijk toeren langs de historische kastelen, het kleurrijke coulissen landschap en de rust en natuur….

Hotel Landgoed Ehzerwold is een fantastische uitvalsbasis, centraal gelegen tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer en Lochem, dus midden in de Achterhoek. Ons Landgoed biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de (historische) auto’s aan de achterzijde van het hotel met een ruimte parkeerplaats van zo’n 200 parkeerplekken.

Onze Bailey Bar met eigen bar en zonnig terras is een ideale en gezellige ruimte voor uw autoclub, gelegen ook naast de parkeerplaats. Er zijn diverse mogelijkheden om een leuk programma samen te stellen met bijvoorbeeld een koffieontvangst, lunch, diner of BBQ. Wij denken graag met u mee …Voor autotours of railly’s met een wedstrijd-element bieden wij een extra ruimte aan voor de wedstrijdleiding.

Nieuwsgierig? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij onze groepsafdeling (aanwezig van maandag t/m vrijdag) op 0575-431143 of mail naar info@ehzerwold.nl.

Opel Veterans Club bij Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen
Opel Veterans Club bij Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen

 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018