7Ons meest uitgebreide buffet met heel veel feestelijke gerechten, een ware culinaire verwennerij! Dit buffet is te reserveren vanaf 30 personen.
KOUD
Carpaccio van zalm gemarineerd in rode biet met appel, rode ui, kappertjes,
komkommer en cocktailsaus
Luxe vispalet met o.a. gerookte zalm, gerookte paling, gerookte forel
garnalen, mosselen, haring, makreel
Huisgemaakte zalmsalade opgemaakt met forel en makreel
Hele gepocheerde zalm opgemaakt met huisgemaakte zalmsalade
en gemarineerde gamba’s
Terrine van diverse vissoorten
Carpaccio van rund met rucola, oude kaas, pijnboompitten
en balsamicodressing
Verschillende patés en terrines
Diverse soorten luxe vleeswaren met o.a. rosbief, serranoham,
ardennerham, aalrauchschinken, rollade
Rijk opgemaakte rundvleessalade
Griekse salade
Groene salade
Pastasalade met stukjes kipfilet en truffelmayonaise
Aardappelsalade met bosui, spekjes en mosterddressing
WARM
Op de huid gebakken zalmfilet op een bedje van venkel
Slow-cooked kippendijen overgoten met een kerriegembersaus
Hoenderij gevuld met pesto en spinazie en omwikkeld met spek
Roergebakken stukjes biefstuk overgoten met stroganoffsaus
Langzaam gegaarde varkensnek overgoten met truffeljus
Gegrilde groentes met rozemarijn en tijm
Aardappels gegaard in room en gegratineerd met kaas
In de oven gegaarde Roseval aardappels
Tagliatelle met een pestoroomsaus
Luxe kaasplateau met druivenmosterd
Diverse luxe broodsoorten met o.a. olijvenbrood, focaccia en boeren breekbrood
met kruidenboter, aioli, olijventapenade, knoflooksaus en cocktailsaus
Prijs: € 42,50 per persoon