Feestavond met DJ bij Landgoed Ehzerwold

Feestavonden

IETS TE VIEREN?
Van een groot personeelsfeest of een jubileumfeest tot een afdelingsuitje of vrijgezellenfeestje. Hotel Landgoed Ehzerwold is een kleurrijke locatie voor alle feesten die het vieren waard zijn. Wij bieden u een veelheid aan ruimtes en zalen om uit te kiezen en vanzelfsprekend kleden we iedere festiviteit tot in de puntjes voor u aan met muziek en entertainment. Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Een diner, een buffet of een barbecue? Informeer naar de verschillende mogelijkheden, maar voor iedere gelegenheid geldt: mooi met linnen gedekte tafels, verse bloemen op tafel en een gastvrije ontvangst en bediening.

Heel bijzonder is het natuurlijk dat u uw feest ook buiten kunt houden, al dan niet gezellig verzameld in de parktuin onder het genot van een hapje en een drankje. Het is werkelijk een feest om hier te zijn. Klik hier voor onze Feestmap met uitgebreide informatie over diverse borrelgarnituren en hapjes.

Feestavond in de Serre bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Feestavond in de Serre bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Wilt u iets verrassends ondernemen tijdens uw feestje? Een sportieve activiteit of een workshop, meer informatie klik hier.

Of op zoek naar een bijzonder en origineel programma voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeestje? In samenwerking externe partners organiseren wij voor u het ultieme feestje met een super leuk thema. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en u kunt ook nog eens blijven slapen met de hele groep. Laat u inspireren door een aantal leuke thema’s…

IK HOU VAN HOLLAND
De bekendste spelshow van het jaar in feeststijl

Wie kent de tv show “Ik hou van Holland” niet? Net als op TV! Wat weet u nog van de bekende meezingers, TV tunes en nieuws fragmenten? En wanneer was de laatste Elfstedentocht? Geen langdradige avond, want vanaf moment 1 wordt u “meegenomen” in de leukste spelquiz van dit moment. Volop herkenbare tunes en fragmenten en dus voor iedereen erg geschikt. Vanaf 10 – 100 personen.

THE CASINO ROYALE
Zinderend genieten van de meest populaire games

Een exclusieve Royale stijl, gecombineerd met een exclusieve feestlocatie en spannende games als poker, black-jack en roulette staan garant voor een zinderend programma waarbij u van start tot einde bezig gehouden wordt. Hoeveel zet u in? Vanaf 75 personen.

DO YOU REMEMBER SHOW
Do You Remember die swingende muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90?

Bekende nummers als Summer of ‘69, Relight my Fire en Think? Of die herkenbare tunes van De Fabriek tot the A-Team? En in welk jaar won Johnny Logan eigenlijk het Songfestival? Do You Remember is een ideale feestavond voor groepen vanaf 25 – 100 personen, waarbij geen grootse feestavond met veel entertainment nodig is, maar waarbij een spelquiz & interactie met het publiek voorop staan.

Do you Remember Show bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Do you Remember Show bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Wij helpen u graag er een feestelijke dag van te maken! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze groepsafdeling (aanwezig van maandag t/m vrijdag) op 0575-431143 of per mail op info@ehzerwold.nl.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018