Trouwen

DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN, VAN A TOT Z
De mooiste dag van je leven; daar wil je altijd met plezier op terugkijken…

Er is dan ook geen betere locatie om elkaar het ja-woord te geven. Een romantische plek waar het u aan niets ontbreekt. Onze ruime lounge is een uitstekende ontvangstruimte voor u en uw gasten. Wat dacht u van de voltrekking van het burgerlijk huwelijk in de stijlvolle IJsselzaal (of een buiten huwelijk in de tuin), een receptie in de prachtige parktuin, ’s avonds een ontspannen diner in de serre of een swingend feest met sprankelende toast? Hotel Landgoed Ehzerwold staat voor jullie klaar en kan jullie waar gewenst van leuke ideeën voorzien. Ervaring met trouwerijen hebben we tenslotte genoeg!

De locatie en omgeving bieden bovendien alle ingrediënten voor een prachtige trouwreportage. Overnachten kunt u in onze romantische bruidssuite en voor uw gasten bieden wij de kamers tegen een gereduceerd tarief aan. De volgende dag bij het ontbijt kunt u nog even gezellig nagenieten van uw bruidsdag op onze unieke locatie.

* Bruidsarrangement vanaf € 45,00 per persoon (vanaf 25 personen)
► Een warm welkom met koffie / thee
► 4 uur lang proosten op het gelukkige paar (onbeperkt drankenarrangement (Hollands assortiment, keuze uit: frisdrank, vruchtensappen, bier, (huis)wijn, binnenlands gedistilleerd)
► 2 x rondgang met koude, luxe hapjes en 2 x een warm bitterhapje
► De laatste ronde met een kopje koffie
► Inclusief zaalhuur, zaalaankleding en bediening

Voor een kleiner bruiloftsgezelschap (tot 120 personen) kunt u ook kiezen voor onze gezellige Bailey met eigen bar en een groot buiten terras. Romantisch overnachten? De bruidssuite boekt u gratis (vanaf een feest of receptie van 50 personen of meer).

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018