Bailey Bar bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Zalen

Sfeervolle zalen voor een gezellig diner, receptie of feestavond, voor elke gelegenheid bieden wij een passende ruimte op ons Landgoed.

IJsselzaal
De stijlvolle IJsselzaal bevindt zich op de begane grond, heeft openslaande deuren naar het IJsselterras en kijkt uit op onze Parktuin. De IJsselzaal heeft veel daglicht en is ingericht met foto’s van vroegere tijden… Deze ruimte is uitermate geschikt als trouwzaal, dinerruimte (tot 70 personen), receptie of BBQ.

IJsselzaal bij Hotel Landgoed Ehzerwold
IJsselzaal bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Bailey met eigen terras
De gezellige Bailey ligt aan de achterzijde van het hotel, naast de grote parkeerplaats. Ook de Bailey is gesitueerd op de begane grond en heeft een eigen (bruine) bar, een groot, zonnig terras met eigen tuin. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een receptie, feestavond (tot 120 personen) of BBQ. Bij deze ruimte hebben we de mogelijkheid om een kleine of grote tent op het terras bij te plaatsen, welke natuurlijk volledig wordt ingericht met een buitenbar en gezellige zitjes. Op het terras plaatsen we sfeervolle vuurkorven. In de Bailey is het mogelijk om ook nog ‘eigen” versieringen zoals bijvoorbeeld slingers, ballonnen, etc. aan te brengen.

Buiten tent bij de Bailey Bar van Hotel Landgoed Ehzerwold
Buiten tent bij de Bailey Bar van Hotel Landgoed Ehzerwold

Serre/Restaurant
Het restaurant met Serre kijkt uit op de Parktuin. Deze ruimte is heerlijk licht met openslaande deuren naar het beneden terras. Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote gezelschappen vanaf 120 personen of meer voor een receptie, diner of feestavond. Deze ruimte is eventueel ook nog te combineren met onze IJsselzaal.

 

 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018