IETS TE VIEREN?

Van een groot personeelsfeest of een jubileumfeest tot een afdelingsuitje of vrijgezellenfeestje. Hotel Landgoed Ehzerwold is een kleurrijke locatie voor alle feesten die het vieren waard zijn. Wij bieden u een veelheid aan ruimtes en zalen om uit te kiezen en vanzelfsprekend kleden we iedere festiviteit tot in de puntjes voor u aan met muziek en entertainment. Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Een diner, een buffet of een barbecue? Informeer naar de verschillende mogelijkheden, maar voor iedere gelegenheid geldt: mooi met linnen gedekte tafels, verse bloemen op tafel en een gastvrije ontvangst en bediening.

Heel bijzonder is het natuurlijk dat u uw feest ook buiten kunt houden, al dan niet gezellig verzameld in de parktuin onder het genot van een hapje en een drankje. Het is werkelijk een feest om hier te zijn. Wilt u iets verrassends ondernemen tijdens uw feestje? Een sportieve activiteit of een workshop? Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal originele activiteiten. Deze vindt u onder themafeesten. Klik hier voor onze Feestmap met informatie.

Wij helpen u graag er een feestelijke dag van te maken!

 

Bent u op zoek naar een leuk cadeau?

Geef iets unieks! Met de Ehzerwold cadeaubon geeft u een onvergetelijk cadeau! Wilt u een diner, een overnachting of een geheel arrangement cadeau geven? Welke cadeaubon u geeft bepaalt u zelf!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in.