High Tea bij Landgoed Ehzerwold

High tea

Een High Tea is altijd een goed idee! Gezellig samen met vriendinnen, moeder of oma. Maak er zelf gebruik van of geef een High Tea cadeau. Bij een High Tea is het mogelijkheid om onder het genot van verschillende soorten thee en zoetige en hartige hapjes lekker bij te kletsen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u optimaal kunt genieten van de ontspanning en gezelligheid. De High Tea kunt u reserveren voor       € 18,50 per persoon.

Verschillende soorten thee (naar keuze)

Brownies

Diverse sandwiches

Petit fours

Ambachtelijke koekjes

Chocolade

Hapjes van bladerdeeg

Deze arrangementen kunnen worden gecombineerd met een High Beer of High Wine zodat de, (waarschijnlijk) heren, van de High Beer kunnen genieten terwijl de dames aan de High Tea of High Wine zitten.

HIGH WINE
Naast de High Tea hebben wij nu ook een heerlijke High Wine. U kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van onze heerlijke wijnen voor maar € 22,50 per persoon. U kunt zelf uw keuze maken welke wijn u kiest wit, rosé of rood. Onder het genot van een glas wijn serveren wij verschillende warme/koude hapjes en kunt u optimaal genieten van de ontspanning en gezelligheid.

Verschillende soorten wijn (naar keuze)

Gemarineerde olijven

Spaanse Fuet

Blokjes kaas

Bitterballen

Gedroogde ham

HIGH BEER
Dit arrangement is het ideale excuus om met vrienden/vriendinnen af te spreken op ons sfeervolle landgoed. Uiteraard draait het niet compleet om bier drinken, maar kunt u gezellig bijkletsen. Tijdens de High Beer serveren wij ook diverse warme en koude hapjes. Kortom, We zorgen ervoor dat U optimaal kunt genieten van ontspanning en gezelligheid. U kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van onze heerlijke biersoorten voor € 22,50 per persoon.

Verschillende biersoorten (naar keuze)

Gemarineerde olijven

Blokjes Kaas

Bitterballen

Gedroogde ham

RESERVEREN
Van tevoren reserveren voor de High Tea, High Beer en High Wine is gewenst! Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar 0575-431143. U kunt ook online reserveren door te klikken op ons reserveringsformulier.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018