Brunchbuffet bij Landgoed Ehzerwold

Restaurant & Serre

Ons restaurant is dagelijks geopend tot 24:00 uur. Iedereen is welkom zowel hotelgasten, gasten van Villapark Ehzerburg maar ook voor passanten die lekker aan het fietsen of wandelen zijn. Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet, koffie met taart, lekkere à la carte lunch (tot 15.00 uur), drankje en borrelplankje of een heerlijk dinerbuffet. Voor meer informatie/ vragen en/of reserveren kunt u contact opnemen met de receptie op 0575-431143.

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet of een lunch à la carte ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant met Serre (reserveren hiervoor is verplicht en op basis van beschikbaarheid). Vanuit de Serre kijkt u uit over de sierlijke parktuinen van het landgoed. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op onze twee prachtige, zonnige terrassen met uitzicht op de Parktuin. Trek in een kop koffie met appelgebak of een goed glas wijn na een lange wandeling of fietstocht? Dan kunt u terecht in onze bar/lounge met ruime leestafel.

De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Dagelijks hebben wij een dinerbuffet (vanaf 17.30 uur) bestaande uit 2 soorten soep, stokbrood & kruidenboter, een grote diversiteit aan salades, 3 soorten vlees/ vis, diverse soorten aardappels, pasta, rijst en groentes. Als afsluiter is er een dessertbuffet van individuele desserts. Bent u vegetariër? Dan serveren wij een extra vegetarisch hoofdgerecht voor u. Ook voor gasten met allergieën (zoals glutenvrij of lactose vrij) of vegetarische gasten bieden wij diverse mogelijkheden. Reserveren is verplicht en vol=vol.

Salade gerookte zalm – Lunch à la carte bij Landgoed Ehzerwold

Klik hier voor onze uitgebreide lunchkaart, deze kaart wordt geserveerd van 11.00-15.00 uur.

 

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018