Dinerbuffet bij Landgoed Ehzerwold

Restaurant & Serre

Ons restaurant is geopend voor hotelgasten of gasten van Villapark Ehzerburg voor (afhaal) ontbijt, (afhaal) lunch en een (afhaal) diner. De maaltijden kunnen zelf worden samengesteld van het buffet op een afgesproken tijdstip en dan kunt u het ontbijt of diner opeten op uw hotelkamer. Voor meer informatie/ vragen en/of reserveren kunt u contact opnemen met de receptie op 0575-431143.

Take-Away; verder is het dagelijks mogelijk om koffie to go, warme chocolademelk, glühwein of andere drankjes, heerlijke taarten, een lekkere lunch (tot 17.00 uur) of hapjes af te halen in ons restaurant of bij de gezellige Ehzerwold Buitenbar op het IJsselterras. Iedereen is welkom zowel hotelgasten, gasten van Villapark Ehzerburg maar ook voor passanten die lekker aan het fietsen of wandelen zijn. Afhalen kan tot uiterlijk 21:30 uur.

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet of een lunch à la carte (inclusief plate-service gerechten) ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant met Serre. Vanuit de Serre kijkt u uit over de sierlijke parktuinen van het landgoed. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op onze twee prachtige, zonnige terrassen met uitzicht op de Parktuin.

Trek in een kop koffie met appelgebak of een goed glas wijn na een lange wandeling of fietstocht? Dan kunt u terecht in onze bar/lounge met ruime leestafel. Wilt u nog even uw e-mail checken of iets anders opzoeken op internet, dan kunt u gebruik maken van de computer in onze lounge of met uw eigen laptop/telefoon/IPad gebruik maken van gratis Wi-Fi.

De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Dagelijks hebben wij een dinerbuffet (vanaf 18.00 uur) bestaande uit 2 soorten soep, stokbrood & kruidenboter, een grote diversiteit aan salades, 3 soorten vlees/ vis, diverse soorten aardappels, pasta, rijst en groentes. Als afsluiter is er een dessertbuffet van individuele desserts. Bent u vegetariër? Dan serveren wij een extra vegetarisch hoofdgerecht voor u. Ook voor gasten met allergieën (zoals glutenvrij of lactose vrij) of vegetarische gasten bieden wij diverse mogelijkheden.

Klik hier voor onze uitgebreide lunchkaart met tevens plateservice gerechten. Deze kaart wordt geserveerd van 11.00-17.00 uur.
Vanwege de huidige Corona maatregelen is het alleen mogelijk om dranken of een lunch af te halen (Take-away).

Lekkere panini bij Landgoed Ehzerwold
Eén van onze lekkere panini’s bij Landgoed Ehzerwold

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018