Dinerbuffet bij Landgoed Ehzerwold

Restaurant & Serre

Ons restaurant is weer geopend voor hotelgasten of gasten van Villapark Ehzerburg voor ontbijt en diner, voor meer informatie en/of reserveren kunt u contact opnemen met de receptie op 0575-431143. Verder is ons terras voor een ieder dagelijks geopend van 12.00-22.00 uur voor koffie, een drankje of een lekkere lunch (lunch tot 15.00 uur). 

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om te lunchen op ons Landgoed. Uiteraard bent u wel van harte welkom voor koffie met heerlijke taart, een drankje en een lekker borrelplankje.

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch à la carte of een dinerbuffet ontvangen wij u graag in ons sfeervolle restaurant met Serre. Vanuit de Serre kijkt u uit over de sierlijke parktuinen van het landgoed. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op onze twee prachtige, zonnige terrassen met uitzicht op de Parktuin.

Trek in een kop koffie met appelgebak of een goed glas wijn na een lange wandeling of fietstocht? Dan kunt u terecht in onze bar/lounge met ruime leestafel. Wilt u nog even uw e-mail checken of iets anders opzoeken op internet, dan kunt u gebruik maken van de computer in onze lounge of met uw eigen laptop/telefoon/IPad gebruik maken van gratis Wi-Fi.

De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Dagelijks hebben wij een dinerbuffet (vanaf 18.00 uur) bestaande uit 2 soorten soep, stokbrood & kruidenboter, een grote diversiteit aan salades, 3 soorten vlees/ vis, diverse soorten aardappels, pasta, rijst en groentes. Als afsluiter is er een dessertbuffet van individuele desserts. Bent u vegetariër? Dan serveren wij een extra vegetarisch hoofdgerecht voor u. Ook voor gasten met allergieën (zoals glutenvrij of lactose vrij) of vegetarische gasten bieden wij diverse mogelijkheden.

Klik hier voor onze uitgebreide lunchkaart met tevens plateservice gerechten. Deze kaart wordt geserveerd van 11.00-15.00 uur (Lunch à la carte is tijdelijk niet mogelijk!).

Lekkere panini bij Landgoed Ehzerwold
Eén van onze lekkere panini’s bij Landgoed Ehzerwold

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018