Artikel in de Berkelbode – Ehzerwold verzorgt lunch voor dak- en thuislozen

24 maart 2020

ALMEN – De bewoners van het Leger des Heils aan de Almenseweg in Eefde kunnen zich verheugen op een zeer uitgebreide lunch. Een aardigheidje dat het personeel van landgoed Ehzerwold bedacht nu er geen hotelgasten meer kunnen worden ontvangen vanwege de coronacrisis.

Door Meike Wesselink

Bram Holland en Guido Schurink bereiden doorgaans gerechten voor de gasten van het hotel maar omdat nu alles anders is dan anders, vonden de heren een mooie bestemming voor de keukenvoorraad die anders weggegooid zou moeten worden. Eerste kok Bram: “Het Leger des Heils heeft tegenover Ehzerwold gevestigd gezeten. Ook na hun verhuizing bleef het contact en zo kwamen Guido en ik op het idee om hen een extraatje te bezorgen.” De keukenbrigade bereidde een luxe lunch voor vijftig personen met onder andere een zalmsalade, rundvleessalade, belegde broodjes, eitjes en jus d’orange. Zuivel werd zelfs speciaal bijgekocht.

Hoewel de sluiting van het hotel iedereen zwaar valt, blijft de houding positief. De komende tijd investeert het hotel in onderhoud en het personeel helpt waar het kan.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018