Leuke wintertips!

8 december 2022

Leuke winterweekendtips!
Aankomend weekend wordt het nog moeilijk kiezen met zoveel leuke winterse evenementen in de buurt van ons Landgoed. Even een paar leuke tips: om alvast in de kerststemming te komen. 😀
* Kerstmarkt in Almen; op het pittoreske dorpsplein van Almen kun je aankomende zondag van 14.00-17.00 uur weer genieten van een gezellige kerstmarkt met leuke kraampjes en de warme chocomel en glühwein mogen natuurlijk niet ontbreken. Slechts op 1 km loopafstand van ons Landgoed.
* Winterfestijn in Zutphen; de binnenstad van Zutphen is zondag 11 december, tussen 12.00 en 17.00 uur, het decor voor het Winterfestijn! Gezellige lampjes en kerstbomen, live-muziek, een mooie ijsbaan en natuurlijk gezellig shoppen. Meer info: www.inzutphen.nl.
* Dickensfestijn Deventer; de 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie op zaterdag 10 en zondag 11 december in Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken. Meer info: www.dickensfestijn.nl.
Veel plezier en geniet ervan. 🎄☃️

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018