Nieuwe Wandeling Mooi Achterhoek XL

18 december 2020

🚶‍♀️🚶‍♀️NIEUW🚶🚶NIEUW🚶‍♀️🚶‍♀️
Nieuwe lange rondwandeling. Mooi Achterhoek XL: Almen, rondom de rivier Berkel. Wandelen langs de Berkel en over landgoederen. Afstand: 20,7 km.
Download deze wandeling of één van de vele andere wandelingen in de Achterhoek gratis via: www.mooi-achterhoek.nl Informatie over de route.

Deze afwisselende rondwandeling, vanuit het dorp Almen, gaat eerst een stukje langs de rivier Berkel. Hierna loop je het “Landgoed ‘t Nijenhuis” in en even later kom je uit op het “Landgoed de Voorst”. Uiteraard loop je hierbij nog even langs de “Buitenplaats Huis De Voorst”. Via het dorp Eefde loop je in de richting van het dorp Warnsveld en loop opnieuw weer even langs de Berkel. Hierna loop je al snel door het Kapperbos. Via de goed onderhouden bossen van Landgoed t Velde kom je uit bij de rivier Berkel. Hier loop je enige tijd langs deze rivier, in de richting van het dorp Almen. Geniet hier van de vele watervogels die in en rond de Berkel vertoeven. Je wandelt daarna rond en door het dorp Almen. Tip: trek waterdichte schoenen aan.
Deze wandeling kun je ook starten vanuit Warnsveld.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018