staringkoepel_2_met_pont_-_foto_b_arendsen - website

Omgeving

VOLOP GENIETEN IN DE ACHTERHOEK
Midden in de Gelderse Achterhoek, nabij het rustieke dorp Almen ligt op grote afstand van de dagelijkse drukte Hotel Landgoed Ehzerwold. Het landgoed ligt in de Berkelvallei en grenst aan natuurgebied de Velhorst, een streek die zich kenmerkt door bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Zo heeft het lieflijke Almen een mooi dorpsplein met eeuwenoude lindebomen en een 14de eeuwse kerk waar dichter Staring prachtige gedichten schreef.
De omliggende natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niets voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! Maar ook de wandelaar komt in deze streek perfect aan zijn trekken. Het vriendelijke karakter maakt de streek een ideale plek om op verhaal te komen. De combinatie van kleinschaligheid, prachtige natuur en de gastvrijheid waarmee u ontvangen wordt maken van Hotel Landgoed Ehzerwold een perfecte locatie waar u nog lang van zult nagenieten. Vanaf ons landgoed begint u direct met diverse fiets- of wandelroutes. Kijk ook eens op route.nl voor leuke routes langs ons Landgoed.

Fietsverhuur bij de receptie
Het is mogelijk om bij de receptie fietsen te huren à € 12,50 per fiets per dag. Liever een elektrische fiets? Ook deze fietsen zijn te huur à € 21,00 per fiets per dag. Voor de elektrische fietsen raden wij aan van tevoren te reserveren.

Gezellig shoppen?
Bijzondere plaatsen als de historische Hanzesteden Deventer en Zutphen en het Koninklijke Apeldoorn liggen binnen handbereik. Een uitstapje naar de karakteristieke plaatsjes Doesburg en Bronkhorst kunnen wij u ook van harte aanbevelen.

Wandelen met de Boswachter
Elke vrijdagochtend vanaf 21 februari t/m eind oktober 2020 van 10.30-12.30 uur kunt u wandelen met de boswachter Job Teeuwen (extra wandeling op maandag 24 februari). Hij weet alles te vertellen over de Flora en Fauna rondom het Landgoed. Kosten zijn € 3,00 per persoon. De opbrengsten schenkt hij aan Natuurmonumenten, ter plekke (contant) te betalen aan Job Teeuwen. Start vanaf de receptie van het hotel.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018