IN ALLE RUST VERGADEREN IN HET GROEN

Weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en akkers. De natuurlijke omgeving van Hotel Landgoed Ehzerwold spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, training, teambuilding, conferentie of presentatie een unieke belevenis. U geniet van de Achterhoekse gastvrijheid, in een inspirerende ambiance die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten.

De Vergaderzalen

Of u nu met een collega of een relatie wilt overleggen of een bijeenkomst voor 200 personen wilt organiseren; het kan allemaal op ons landgoed. Er staan 18 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal tot uw beschikking. Alle zalen zijn voorzien van veel daglicht, de ramen kunnen open, maar er is ook airco aanwezig, de zalen hebben een prachtig uitzicht op onze parktuinen en er is gratis WIFI. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flip-over en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal een zijn inbegrepen bij al onze vergaderarrangementen.

Of het nu gaat om een dagvergadering of om een meerdaagse bijeenkomst; met onze vergaderarrangementen kunt u alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling voor u klaar staat.

Outdoor- en/of Teambuilding activiteiten

Tevens is het mogelijk om uw vergadering of training te combineren met vele outdoor activiteiten zoals Boogschieten, Laser-kleiduif schieten, Drône vliegen, Crazy88 met skeltertreinen, Workshop Graffiti, Schermen workshop, Solex rijden en nog veel meer. Hiervoor werken wij o.a. samen met Unieke Uitjes uit Laren. Het Landgoed heeft een aantal grote velden en bos voor deze activiteiten en bij slechter weer kan het binnen of in de hal van Unieke Uitjes. Tevens werken wij samen met BuitenBusiness, die leuke teambuilding activiteiten aanbiedt, zoals: schapen drijven, Haka Workshop, Expeditie Robinson Team Survival, Spiegelen met honden, Vlot bouwen en nog veel meer... 

Bekijk hier onze vergaderprijzen

Bekijk hier afmetingen & sfeerimpressie van de zalen

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in.