Expeditie Robinson BuitenBusiness

Expeditie Robinson Team Survival

Expeditie Robinson, team survival voor (h)echte teams!
Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten, op een target schieten en een vlot of brug over het water bouwen zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. Expedtie Robinson Team Survival: fun, inzicht en echte teambuilding!

Spannende team survival
Je bent aangespoeld op een onbewoond eiland. Er is geen luxe, geen bereik en geen beschaving. Samen met je team moet je zien te overleven. Dat betekent: vuur maken zonder hulpmiddelen, een brug bouwen om de kloof te kunnen oversteken en met pijl en boog je avondeten veroveren. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, heb je ook te maken met het andere kamp. Ook zij willen overleven op het eiland en zullen hun uiterste best doen om jullie te verslaan tijdens de opdrachten. Hou je gedachten er dus bij en wees niet bang om je grenzen te verleggen. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek kan deze spannende Expeditie Robinson Team Survival gewonnen worden!

Het programma
Bij Expeditie Robinson Team Survival worden vooraf twee of meer teams gevormd die ieder hun eigen kamp vormen. Wanneer de vlaggen hangen en de bandana’s om de hoofden zitten, kan de strijd losbarsten. Voor ieder onderdeel is er een stemming. De kampleden geven individueel aan op welke plaats ze het betreffende onderdeel denken te eindigen. Bij een juiste inschatting levert dat steeds extra punten op. Het team dat de beste inschatting maakt krijgt extra immuniteitspunten.

De opdrachten
In een spannende competitie-vorm komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Touwtrekken
  Een direct duel tussen de teams waarbij de fysieke krachten gemeten worden
 • Evenwichtspel
  Welk team is het beste in evenwicht en kan het langst op de balk staan?
 • Vuur maken
  Hou je hoofd erbij en maak als eerste het hoogste vuur
 • Sprinkhanen en meelwormen
  De ultieme eetproef! Geroosterd boven het vuur smaken ze nog beter
 • Knopen los Quiz
  Na elk goed antwoord mag een knoop los en komt de paal vrij
 • Oversteek
  Met behulp van planken en boomstammen kan de oversteek gemaakt worden
 • Boogschieten
  Wie zorgt er voor het avondeten en weet het target als eerste te raken?

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur
Het programma is zo samengesteld dat ieder kamp de mogelijkheid heeft om te winnen. De opdrachten bestaan uit inzichtproeven, krachtproeven en uiteraard de eetproef. Bundel alle krachten binnen je team en win samen die felbegeerde eerste plaats!

Voor deze Expeditie Robinson werken wij samen met onze partner BuitenBusiness, voor meer informatie, prijzen en/of reserveren, klik hier.
U kunt ook u het informatie formulier invullen of bellen met onze groepsafdeling van Landgoed Ehzerwold op 0575-431143.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018