Skelter rijden i.c.m. Crazy888 bij Landgoed Ehzerwold in Almen

Skelter trein met Crazy 88

Uniek in de Achterhoek. De fietstrein groepsfiets, ook wel skeltertrein of familiefiets genoemd.

Wat is er gezelliger dan met zijn allen een toertocht of puzzelrit maken op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen (in aparte kinderzitjes) op kan. De skeltertrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen. Voor baby’s hebben wij zelfs een Maxi Cosi houder zodat zelfs de allerjongsten mee kunnen.

In combinatie met de Crazy 88, een spannende race tegen de klok en elkaar. Doel van het spel is 88 (of zoveel mogelijk) opdrachten te voltooien voor zoveel mogelijk punten. Creativiteit, in de breedste zin van het woord, wordt rijkelijk beloond met extra punten. U neemt foto’s en maakt filmpjes met een smartphone terwijl u de opdrachten uitvoert. De foto’s stuurt u naar onze mysterieuze spelleider, Mr. X. Hij kent u en uw team punten toe. Soms is hij snel tevreden, soms ook absoluut niet. Maar vergis je niet, Mr. X kan streng, of recht voor zijn raap zijn. De winnaar is het team met de meeste punten. De opdrachten van Mr. X zijn ludiek en soms op het randje, maar gelukkig nooit erover…..

Deze activiteit wordt verzorgd door onze partner Unieke Uitjes.nl in Laren.  Voor meer informatie, prijzen en/of reserveringen kunt u direct contact opnemen met Unieke Uitjes.

Skeltertrein via Unieke Uitjes in Laren

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018