Solex tour

Bij Unieke Uitjes kunt u een Solex huren voor een leuke toertocht. Dit kan al vanaf 1 persoon. Grote groepen? Dan bent u ook bij hen aan het goede adres.

Zij hebben 110 rijdende Solexen en door te combineren kunnen wij groepen tot over de 200 personen aan. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Een Solextocht brengt gegarandeerd een glimlach op uw gezicht en is ideaal voor een bedrijfsuitje, bestuursuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Een Solex gaat tussen de 25 en 30 km/u. De aandrijving vind plaats middels een motortje wat op de voorband wordt geplaatst. Bij onze Solex verhuur zit u gegarandeerd op een oldtimer en zorgen wij voor een volgauto voor het geval u pech krijgt onderweg.

Waarom bij Unieke Uitjes een Solex huren?
Zij bieden een all-in prijs en hebben simpelweg de best onderhouden materialen. Geen onaangename verrassingen dus. Het gebruik van een lange leren jas of pothelm is gratis vanaf onze locatie in Laren Gld, of tegen bijbetaling (2,- p.p.) op andere locaties.

  • 3 uur toeren op de Solex (dus tijd voor een terrasje onderweg, wel zo relaxed)
  • Super voor de foto: de lange leren jas en pothelm (beide niet verplicht)
  • De mooiste route(s) van de regio.
  • Volgwagen danwel pech-hulp. Wij zijn altijd in de buurt en wisselen zelfs een Solex als deze wat trager is want iedereen moet optimaal van zijn uitje kunnen genieten (uniek in de branche)
  • WA verzekering met goede dekking
  • We nemen een leuke (digitale) foto van de groep op de Solex.

U rijdt uiteraard goed verzekerd rond. Houdt echter wel rekening dat er een eigen risico bij schade is (zie onze algemene voorwaarden). En mocht het gaan regenen? Unieke Uitjes heeft ruim 120 leren jassen en bijpassende helmen (welke uiteraard niet verplicht zijn).
Meer informatie en prijzen, klik hier.

Solextocht in klederdracht via Unieke Uitjes in Laren

Blijf op de hoogte van aanbiedingen

ik ben geïnteresseerd in:

U nieuwsbrief inschrijving is verstuurd, check uw mailbox.

Geef uw mening
Geef uw mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?
by Eagerly Internet - © 2018